Çalışmalar Haberleri

çalışmalar haberleri ve güncel çalışmalar gelişmeleri, çalışmalar ile ilgili tüm video, çalışmalar fotoğrafları ve çalışmalar haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


TOKAT HABER

Vali Numan Hatipoğlu, Tokat’a yaraşır yeni Valilik Binası için planlama çalışmalarının başladığını ifade etti.

ÖZEL HABER

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında batan geminin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları, 14'üncü gününde de devam ediyor.

ÖZEL HABER

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Kripto piyasasını düzenleyecek ve denetimini sağlayacak çalışmalarımızı tamamlıyoruz" dedi.

ÖZEL HABER

Samsun’da narkotik polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda uyuşturucu ticareti yaptığı suçlamasıyla 16 şüpheli gözaltına alındı.

ÖZEL HABER

Afganistan’ın Herat bölgesinde meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki depremin ardından Afganistan Kızılay’ı bölgede faaliyetlerini son hızla devam ediyor.

ERBAA HABER

Erbaa İlçe Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak, İlçe Özel İdare Müdürü Necmi Çınar ile birlikte yapımı tamamlanan köy yollarını yerinde...

ÖZEL HABER

Sarıyer'de arkadaşlarıyla birlikte yüzmek için girdiği denizde dalgalara kapılarak kaybolan Berat Keskin'i arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor.

ERBAA HABER

Erbaa Belediyesi tarafından yapım çalışmalarına başlanan Park Vadi 2’nci Etap Projesinde ağaçlandırma, ışıklandırma, kamelyaların kurulumu ve çim serme çalışmaları tamamlandı.

ASAYİŞ

“Suçla Sinerjik Mücadele” projesi adı verilen ve Diyarbakır İlk Emniyet Müdürü Fatih Kaya öncülüğünde başlatılan çalışmalarda yunus timleri /24 esasına...

TOKAT HABER

Tokat Belediyesinin şehrin yoğun yerleşim olan mahallelerinden Esentepe Mahallesi’nde bir süredir devam eden altyapı ve üst yapı çalışmaları tamamlandı.

ERBAA HABER

Erbaa Park Vadi 2’nci etabında çalışmalar devam ediyor. Erbaa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Park Vadi Millet Bahçesi 2’nci etap çalışmalarında...

ERBAA HABER

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl yapımı devam eden hastane yolu çalışmalarını inceledi.