Erbaa'da Bahar Yağmurları Çiftçilere Umut Oldu! Erbaa'da Bahar Yağmurları Çiftçilere Umut Oldu!

Erbaa Belediyesi tarafından yapım çalışmaları sürdürülen Park Vadi 2’nci Etap Projesi’nde büyük aşama kat edildi. Kamelyaları, ışıklandırmaları, ağaçlandırma çalışmaları ve çim serme uygulamaları tamamlanan Park Vadi 2’nci Etap Millet Bahçesi’nin tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.
 

Park Vadi’de artık son rötuşların yapıldığını ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl Park Vadi Millet Bahçesi 2’nci etap çalışmalarımızda sona yaklaştık. Ekiplerimiz kamelyaları, ışıklandırmaları, çevre düzenlemeleri ve ağaçlandırma çalışmalarını tamamladı. Çok kısa bir süre içinde Park Vadi Millet Bahçesi 2’nci etap Erbaalı hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. Erbaalıların güzelce vakit geçirebileceği Park Vadi’de hemşehrilerimizi ağırlamaya hazırlanıyoruz. Doğal dokuya uygun, yeşille iç içe bir yaşam alanını sizlerin hizmetine sunmak için artık haftaları değil günleri sayıyoruz” dedi.

park-vadi-2nci-etapta-calismalar-tamamlanmak-uzere_5319_dhaphoto2park-vadi-2nci-etapta-calismalar-tamamlanmak-uzere_5319_dhaphoto1park-vadi-2nci-etapta-calismalar-tamamlanmak-uzere_5319_dhaphoto3