15:37 GÜNDEM

İstanbul Kalamış açıklarında, bir deniz taksisi ile kano çarpıştı. Kazada, kano içerisinde bulunan 2 İranlı kadın yaralandı.

15:35 GÜNDEM

Ordu'nun Ünye Limanı'nda demirleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne ait Şehit Temel Şimşir Gemisi'nde önemli bir yangın meydana geldi.

15:32 ASAYİŞ

Samsun'da, yol kontrolünden kaçmaya çalışan bir kişinin ayakkabısına gizlediği uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli gözaltına alındı.

15:30 ASAYİŞ

Samsun'un İlkadım ilçesinde gerçekleştirilen polis operasyonunda, ruhsatsız silahlar, mermiler ve bıçaklar ele geçirildi. Olaya ilişkin iki kardeş gözaltına alındı.

15:28 GÜNDEM

Samsun'un Bafra ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen ev yangınında, 2 katlı konut kullanılamaz duruma geldi.

15:02 ERBAA HABER

Tokat İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Erbaa Devlet Hastanesi'nde, Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Çetin Bilge Kağan Tümer tarafından ilk kez Nissen Fundoplikasyonu ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi.

14:50 TOKAT HABER

Tokat İl Müftüsü Esat Yapıcı'nın başkanlığında, gençlik koordinatörleri, gençlik merkezleri ve KYK yurtlarında görevli manevi rehberler için eğitim semineri düzenlendi.

14:28 TOKAT HABER

2024 yılı itibariyle Tokat ilinde yağışsız bir dönem yaşanmakta olup, tarımsal alanlarda sulama sıkıntıları ile karşılaşılması muhtemeldir. Bu çerçevede kıraç alanlarda yüksek verim elde edilebilecek ürünler önem arz etmektedir.

14:23 ERBAA HABER

Tokat'ın önemli tarım ürünlerinden biri olan Erbaa yaprağı, 10 Mayıs tarihi itibariyle tezgahları süslemeye hazırlanıyor. Erbaa'nın lezzetli ve kaliteli yapraklarını tüketicilerle buluşturan Yunus Emre Cansu, sezonu değerlendirdi.

13:04 ERBAA HABER

Tokat Hayvan Hakları Koruma Derneği Başkanı Gülperi Sıldıroğlu, bahçesine giren ve tel örgüye sıkışan kirpiyi kürek yardımıyla özenerek kurtardı