Tokat Valisi Ozan Balcı başkanlığında Sosyal Hizmetler Merkezi Kampüsü Projesi ile Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Projelerinin görüşüldüğü toplantı gerçekleştirildi.

Vali Ozan Balcı, proje ekibi ve hayvan severlerin katılımı ile gerçekleşen toplantıda Tokat Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği bünyesinde hizmet vermesi tasarlanan Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi ele alındı.

Tokat'ta Yaşanan Deprem Nedeniyle Ertelenen Ara Sınavlar İçin Yeni Tarihler Belirlendi Tokat'ta Yaşanan Deprem Nedeniyle Ertelenen Ara Sınavlar İçin Yeni Tarihler Belirlendi

Tokat’ın hayvanlara dost şehir olduğunu söyleyen Vali Ozan Balcı: “Memleketi, milleti sevmek dağı, ovası, kurdu, kuşu, böceği, şarkısı, türküsü, insanıyla sevmek demek. Hayvanları seviyoruz ve sahip çıkıyoruz. Tokat’ta hiçbir hayvan sahipsiz değil. Sahipsiz hayvanların en iyi şekilde korunması, barınması, bakımı, rehabilitasyonu, tedavi ve beslenmeleri için örnek bir proje yapıyoruz. Projesini en kısa sürede bitirip ihaleye çıkacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Tokat’a Sosyal Hizmetler Kampüsü

Tokat’a  kazandırılması planlanan bir diğer hizmet ise Sosyal Hizmetler Merkez Kampüsü Projesi.  Projenin kısa sürede inşa edileceğini söyleyen Vali Balcı : “Tokat’ımıza Sosyal Hizmetler Kampüsünü kazandırıyoruz. İçerisinde aktif yaşam merkezinden engelliler kampüsüne, ağır mental ve fiziksel engelliler rehabilitasyon merkezinden, diğer sosyal donatı alanları yer alacak kampüsü en kısa sürede inşa edeceğiz" dedi.

Editör: TE Bilişim