Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Aldemir yaptığı konuşmada, “Ak Parti teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in, Değerli Milletvekillerimizin, Bölge koordinatörlerimizin, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanlarımızın bu gün aramızda olması bizleri mutlu etti. anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum'' ifadelerine yer verdi.   

Tokat'ın İşgücü Piyasası Fotoğrafı Çekildi: Tokat'ta En Fazla Çalışan Meslek Grupları Belli Oldu Tokat'ın İşgücü Piyasası Fotoğrafı Çekildi: Tokat'ta En Fazla Çalışan Meslek Grupları Belli Oldu

 Ak Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Öncelikle değerli başkanımı tebrik ediyorum yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tokat'a gelmeden önce sahada da bir araştırma yapıyoruz ve Tokat da ve bu salonda da bir coşku görüyoruz. Bu coşkuyu yürekten tebrik ediyoruz. Tokat bizim için çok özel, çok kıymetli çok kritik bir bölge burası Türkiye'nin tapusudur. Tokat bizim için birliğimizin  kardeşliğimizin daim olduğu yaşam kültürü ile Türkiye'ye örnek teşkil eden bir ilimiz. Bizler  AK Parti olarak ayrım yapmaksızın 81 ile aynı hizmeti götürmek için milletin emrinde olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz.

Türkiye'nin birçok yerinde il başkanlarımız var gayret gösteren arkadaşlarımız teşkilatlarımız var, ama Tokat'daki arkadaşlarımızın sorumluluğu bir kat daha fazla buradaki mücadele ve çalışma Ak Partinin oluşmasına olumlu katkılar sağlar. Bu gün bu görevi layıkıyla buraya kadar getiren arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Bu gün kurucu il başkanı ve şimdiki il başkanına kadar tüm  başkanlarımız burada tüm teşkilatlarıyla bir arada eskisi yenisi ayırt etmeden bir aradayız.  Bu husus çok kıymetli ve çok önemlidir'' dedi.

Kandemir konuşmasına şu ifadelerle devam etti, “Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde şehit olan Turhal'lı  Piyade Uzman Çavuş Muammer Yiğit kardeşimizi toprağa verdik, bunun üzüntüsünü en derinden yaşıyoruz terörün her türlüsünü lanetliyorum. Ülkemiz çok kritik ve zorlu bir süreçten geçiyor. Kim bu ülkeye bu memleketin evlatlarına kötülük yaptıysa misliyle bedelini öder ve şimdide ödüyorlar. Bizim huzurumuza kardeşliğimize elini uzatırsa misliyle gereğini yapmak bizim boynumuzun borcudur. Türkiye eski Türkiye değildir. Bizim Toprağımıza, bayrağımıza, ezanımıza uzanan ele de dile de gereğini yaparız.”      Kandemir, Mualefeti ele alarak “CHP ve onun yanında hizalanan HDP'yi, İyi Parti'yi iyi anlatacağız. Bunlar 100 senedir hep milletten alacaklı gibi parmak sallar ve hep alacaklı gibi konuşurlar” diyen Kandemir, “Millet ne hisseder ne söyler bunu dinlemezler. Kulakları ve hisleri millette değil bunların, başka yerde. Bu topraklara, bu coğrafyaya ve bu medeniyete ait değiller” diye konuştu.

Genel başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Turhal'daki şehit cenazesinden sonra Zile'de Turhal , Pazar ve Zile Teşkilatlarıyla toplantı gerçekleştirdi.

Zile'den sonra Niksar Teşkilatını ziyaret eden Kandemir burada Niksar, Erbaa, Başçiftlik ve Reşadiye Teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Editör: TE Bilişim