AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Sulusaray Barajı’nın 2022 yılı yatırım programına alındığını duyurdu. 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinden bu güne AK Parti Milletvekilleri olarak Tokat'ta gidilmedik ilçe, belde, köy kalmasın, dokunulmadık kimse olmasın diyerek her an ve her yerde vatandaşlarla bir arada olmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Turhal Belediye Başkanı Ural: ''Bu Şehri Birlikte Yöneteceğiz'' Turhal Belediye Başkanı Ural: ''Bu Şehri Birlikte Yöneteceğiz''

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, İl Özel İdaresi bünyesinde yapılan tarımsal çalışmalarla AK Parti iktidarında 20 yılda 22 göleti hizmete açtıklarını, il özel idaresinin kaynakları ile 611 tarımsal projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

TOKAT'TA BARAJ SAYISI 16'YA ÇIKACAK

Milletvekili Arslan, "Cumhuriyet tarihi boyunca 79 yılda 10 baraj yapılan ilimize, 2002 yılından bugüne 20 yıllık AK Parti iktidarında DSİ eliyle 15 adet barajı kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bugün 15 olan baraj sayısını Sulusaray Barajı’nın 2022 yılı yatırım programına alınmasıyla 16’ya çıkacağının müjdesini kıymetli hemşehrilerimiz ile paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Yaklaşık 1 Milyar Lira proje bedeli ile yapılacak olan Sulusaray Barajı, ilçemizin içme suyu ihtiyacını karşılamasının yanı sıra, Sulusaray ve Yeşilyurt ilçelerimizde 26.270 dekar tarım arazisini suyla buluşturacak, üreticilerimize bereketli kazançlar sağlayacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde ilimize yapılan bu yatırımlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim