Tokatmilletvekili Haberleri

tokatmilletvekili haberleri ve güncel tokatmilletvekili gelişmeleri, tokatmilletvekili ile ilgili tüm video, tokatmilletvekili fotoğrafları ve tokatmilletvekili haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


TOKAT HABER

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesine (TOGÜ) alınan Pozitron Emisyon Tomografisi/Bilgisayarlı Tomografi (PET-BT) cihazı hasta kabulüne başladı.

TOKAT HABER

Bir dizi programa katılmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Kayseri'den hava yoluyla Tokat'ta geldi.

TOKAT HABER

AK Parti’nin kurulmasının 21’inci yıldönümünde Tokatlı AK Partililer bir araya geldi.

ERBAA HABER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Erbaa’da iş yeri yangında yanan esnafı ziyaret etti.

ERBAA HABER

Ak Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan Erbaa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

TOKAT HABER

Tokat'ta, Topçam Şenlikleri kapsamında Tokat’ın tescilli ürünü Tokat kebabı yapma yarışmasını 7 erkek ustaya karşı yarışan Nergis Aydın (24) kazandı....

TOKAT HABER

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Turhal ve Zile ilçelerinde TMO Buğday ve Arpa alım noktalarını ziyaret etti.

TOKAT HABER

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz AKP hükümetinin gece yarısı kararnamesiyle yürürlüğe koyduğu zamlara tepki gösterdi.

TOKAT HABER

Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde tarımsal üretimi artırmak için çiftçilere destek sağlandığını ve ekmeklik buğday ile arpa alımlarında...

TOKAT HABER

Ak Parti Tokat Milletvekili Anayasa Komisyon Başkanı Yusuf Beyazıt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

TOKAT HABER

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz Atatürk'ün Tokat'a gelişinin 104. Yıl dönümü dolayısıyla TBMM'de gündem dışı konuşma yaptı.

TOKAT HABER

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz Tokat’ın Günçalı, Killik, Çayören, Güzelce, Kervansaray, Yatmış köyleri ile bu köyleri çevreleyen geniş ormanlık alanları,...