Taşova Tepe Mahallesi Şehit Polis Ali Öztürk Caddesi’nde dün saat 19.00 sıralarından meydana gelen olayda, Erbaa’da oturan Ayşe Yalçın yaklaşık bir hafta önce eşi ile tartışma yaşadığı için 3 çocuğunu yanına alarak dayısının evinin bulunduğu Taşova’ya geldi. Murat Yalçın eşiyle konuşmak için 60 AEJ 671 plakalı motosikleti ile Ayşe Yalçın’ın bulunduğu apartmana geldi. 3’üncü kattaki eve çıkan Murat Yalçın, çocuklarını alarak Erbaa’da götürmek istediğini söyleyince eşiyle aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve evdeki tüfeği alan Ayşe Yalçın, Murat Yalçın’ı göğsünden tüfekle vurarak öldürdü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Murat Yalçın’ın cenazesi yapılan inceleme sonrası Taşova Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Ayşe Yalçın polis tarafından gözaltına alındı.

ERBAA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde otopsi işlemleri tamamlanan Murat Yalçın’ın cenazesi Erbaa’ya getirildi. Yalçın, ilçe merkezindeki evinde helallik alındıktan sonra öğle namazı sonrası torağa verildi.

Ayşe Yalçın’ın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Erbaa'da Çilek hasadı başladı: Organik lezzet tezgahlarda! Erbaa'da Çilek hasadı başladı: Organik lezzet tezgahlarda!

esi-tarafindan-av-tufegiyle-oldurulen-koca-topraga-verildi_5907_dhaphoto1 (1)esi-tarafindan-av-tufegiyle-oldurulen-koca-topraga-verildi_5907_dhaphoto4 (1)esi-tarafindan-av-tufegiyle-oldurulen-koca-topraga-verildi_5907_dhaphoto3 (1)