Erbaa, Gökal Belediye Başkanı Muhittin Hünerci, ilk maaşını öğrencilere burs olarak bağışladı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gökal Kasabasında yüzde 51.85 oranında oy alarak AK Parti’den Gökal Belediye Başkanı seçilen Muhittin Hünerci, ilk maaşını öğrencilere burs olarak bağışlayacağının sözünü vermişti. Hünerci 50 Üniversite öğrencisine burs veren Gökal Eğitimi Destekleme Derneği’ne ilk maaşını öğrencilere burs verilmek için bağışlayacağının sözünü veren Hünerci’nin yaptığı örnek davranış tüm belediye başkanlarına örnek teşkil edeceğine benziyor.

3 bin nüfuslu Gökal Kasabası yaptıkları sosyal sorumluluk projeleri ile herkesin takdirini kazanan Gökal Eğitimi Destekle Derneği, beldede ki kısıtlı imkânlarına rağmen büyük işlere imza atıyor.

Gökal’da Halk Pazarına Yaz Bereketi Geldi Gökal’da Halk Pazarına Yaz Bereketi Geldi

Gökal için canla başla çalışma sözü verdiklerini söyleyen Gökal Belediye Başkanı Muhittin Hünerci, gazetemize yaptığı açıklamada; “Biz eğitimi çok önemsiyoruz, eğitim ile alakalı her projenin her etkinliğin içerisinde olacağız. Belediye Başkanlığında ilk maaşımı dernek aracılığıyla Gökallı üniversite öğrencilerine burs olarak bağışlayacağım. Derneğin yaptığı projeleri bu zamana kadar takdirle takip ettim. Kasamızda böyle gençler çıkması bizleri gururlandırıyor. Ben de ilk maaşımı eğitim için bağışlayıp tüm belediye başkanlarına örnek olmasını istiyorum. Geleceğimizin teminatı gençlerimize destek olmaya devam edeceğim ”dedi.

Gökal Eğitimi Destekle Derneği Başkanı Halil Karadeniz'de, Gökal Belediye Başkanı Muhittin Hünerci'ye hayırlı olsun hediyesi takdim etti.

Muhabir: Sabriye Er