A.S. ifadesinde yaptığı açıklamada:“Sık sık sokakta görürdüm ve selamlaşırdık. İyi çocuklardı. Olay günü evde otururken, içime bir his doğdu. İçimden bir ses, ‘git, bunları öldür’ dedi. Bıçakla parti binasına gittim. İçeriye girdiğimde oturuyorlardı. Ben de olayı gerçekleştirdim” dedi.

Olay, 22 Temmuz Cumartesi günü  akşama doğru Seyhan ilçesindeki HÜDA PAR İl Başkanlığı binasında meydana geldi. İl binasına giren A.S., HÜDA PAR İl Başkanı Salih Demir ile İl Sekreteri Sacit Pişgin’i namaz kıldıkları sırada bıçakla karınlarından yaralayıp, olay yerini terk etti.

Tokat Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Girişindeki Kış Manzarası Görseli Tartışma Yarattı Tokat Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Girişindeki Kış Manzarası Görseli Tartışma Yarattı

Saldırıya maruz kalan adamlar kanlar içerisinde il binasının iç kısmından kadınların çalışma ofisine geçti. Daha sonra dışarı çıkan Demir ile Pişgin, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yaralılardan Pişgin tüm müdahalelere rağmen hayatın kaybetti. Tedavisi tamamlanan Demir ise taburcu edildi.

Editör: HABER MERKEZİ