Tokatsondakıka Haberleri

tokatsondakıka haberleri ve güncel tokatsondakıka gelişmeleri, tokatsondakıka ile ilgili tüm video, tokatsondakıka fotoğrafları ve tokatsondakıka haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Diyarbakır Hani kırsalında gerçekleşen orman yangınına çok sayıda itfaiye ekipleri havadan ve karadan müdahale etmeye devam ediyor.

ÖZEL HABER

Bursa İnegöl’de devrilen motosiklet kullanıcısı Ahmet Bayram kazada yaralanırken, arkasındaki arkadaşı Mustafa Denizhan öldü.

ÖZEL HABER

2018 yılında hain bombalı saldırı sonucu gazi olan piyade sözleşmeli er İsmet Eraslan'ın, tedavi olduğu hastanede şehit olduğu haberi geldi.

ÖZEL HABER

Ankara Elmadağ ilçesinde yolcu indirmek için duran minibüs şoförüne arkadan otomobilin çarpmasıyla birlikte kaza oluştu.

ÖZEL HABER

İstanbul’da İDO seferi sırasında Marmara Denizi'nde yağmur ve fırtınaya yakalanan gemi, yolculara korku dolu anlar yaşattı.

ÖZEL HABER

Adana Kozan’da salı saat 08.44'te yaşanan 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından bugün saat 11.30'a kadar en büyüğü 4.4 olan toplamda 140...

ÖZEL HABER

Kemer, Değirmendere Mahallesi’nde Kemer- Antalya karayolu kenarındaki ormanda akşam saatlerinde bilinmeyen nedenle çıkan yangına müdahale edilmeye devam ediyor.

GÜNDEM

1190 dokunulmazlık dosyasının Cumhurbaşkanlığına iade edilmesiyle birlikte bu dönemdeki milletvekili dokunulmazlık dosyası sayısı 692'ye düştü.

GÜNDEM

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül CHP grup toplantısı sonrası yumruklu saldırıya uğradığı öğrenildi.

ÖZEL HABER

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: “Yerinde Dönüşüm'de ilk temeli cumartesi atıyoruz" dedi.

ÖZEL HABER

HÜDA PAR İl Başkanlığı’nda namaz kıldıkları sırada Sacit Pişgin’i bıçaklayarak öldürüp, İl Başkanı Salih Demir’i de yaralayan A.S.’nin ifadesi alındı.

ÖZEL HABER

(TÜİK) verilerine göre, fertler için hane halkının finansal durumundan memnuniyet ortalaması yüzde 46,9 oldu.