Tokaterbaa Haberleri

tokaterbaa haberleri ve güncel tokaterbaa gelişmeleri, tokaterbaa ile ilgili tüm video, tokaterbaa fotoğrafları ve tokaterbaa haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ERBAA HABER

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin yıl dönümü münasebetiyle depremde vefat eden vatandaşlarımız...

ERBAA HABER

Çamlıbel Elektrik Dağıtım Şirketi, 28 Kasım 2023 Salı günü yapılacak planlı bakım çalışmaları sebebiyle Erbaa’da elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

ERBAA HABER

Sabahın erken saatlerinde Erbaa semalarında gözlemlenen dolunay, günün ilk ışıklarının bembeyaz gökyüzünde sade güzel görüntü oluşturdu.

ERBAA HABER

Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (28.11.2023) Nöbetçi Eczaneler

ERBAA HABER

Erbaa'da güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar Cumhuriyet meydanını doldurdu.

TOKAT HABER

Tokat İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Hasanbaba Köyü Sulama Suyu Göleti yapım inşaatına başlanıldı.

TOKAT HABER

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 5. Sınıf Öğrencileri Zile Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

ERBAA HABER

Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (18.12.2023) Nöbetçi Eczaneler

TOKAT HABER

Tokat Milli İrade Platformu Filistin Dayanışma Grubu, Cumhuriyet meydanında sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarını kınadı.

TOKAT HABER

Tokat’ta polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonda gözaltına 4 kişi tutuklandı.

ERBAA HABER

Erbaa’da Kasım ayının ortasında sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar mesire alanlarına akın etti.

ERBAA HABER

Filistin ve İsrail arasındaki savaş devam ederken, ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Erbaa’da da Filistin’e destek amaçlı kermes düzenleniyor.