Erbaa’ da makul ev bulmak nerdeyse imkansızdır. Satın almak için Almancı, kiralayabilmek için en az çift maaşlı olmalısınız.

Erbaa’ da mutlak sigara özgürlüğü söz konusudur. Kafeteryalarda ve restoranlarda ya sigara içmeniz ya da pasif içici olarak zehirlenmeyi kabul etmeniz gerekmektedir.

Erbaa’ da araba kullanmak beceri ister. Araba kullanırken önünüze her an çıkabilecek motosikletlerden uzak durmalı, şahin gibi gözlerinizle ufacık park yerlerini görebilmeli ve sinyalden bihaber şoförlerin ne yapacaklarını kestirebilecek önsezilere sahip olmalısınız.

Erbaa’ da motosikletler tepeden ışıklılardan bile önceliklidir. Kaldırımdan gidebilme, istedikleri kadar gürültü yapabilme ve hız serbestisi gibi özgürlüklerinin yanında plaka ya da ehliyet gibi gereksiz zorunlulukları da yoktur. Motosiklet sürücüsü çocuklar da aynı haklara sahiptir.

Erbaa’da park özgürlüğü vardır. Dileyen kişi arabanızın önüne, arkasına istediği şekilde park yapabilir. Araç sahibi işini bitirene kadar anlayışla beklemek zorundasınız.

Erbaa’ da esnafların yaptıkları her şey haktır. İstedikleri kadar park yeri kapatabilirler, kaldırımları ve yolları istedikleri kadar işgal edebilirler.

Erbaa’ nın kaldırımlarından yürümek beceri ister. Yürürken önünüze çıkan ürünleri, stantları, tabureleri ve motosiklet engellerini başarıyla geçerken hem esnek figürler sergilemelisiniz hem de çelik gibi sinirlere sahip olmalısınız.

Büyük bir kasaba görüntüsünden kurtulmalı daha yaşanabilir ve modern bir şehre dönüşmeli Erbaa…