Erbaaspor 2. Lig'e çıktı ama şampiyonluk kadar kupa töreninde ve sonrasında yaşananlarla gündeme gelmeye devam ediyor.


Erbaaspor 2. Lig'e çıktı ama şampiyonluk kadar kupa töreninde ve sonrasında yaşananlarla gündeme gelmeye devam ediyor.
Teknik direktör Fahrettin Sayhan'ın kamaralar ve taraflar önünde kupayı alarak soyunma odasına gitmesiyle zirveye çıkan ve hocanın görevine son verilmesiyle devam eden olaylar zinciri şampiyonluğuna gölge düşürdü.
Erbaa için tarihi bir başarı olan Muşspor galibiyeti ve şampiyonluk kupası dahi yaşanan bu olaylar kadar konuşulmadı.
Ancak, zaman ilerliyor ve artık takımımız 2. Lig'de. Zaman, zaferi kutlayıp aynı zamanda da yeni sezona hazırlanma zamanı. 2. Lig, hem futbol seviyesi hem de mali yükü bakımından 3. Lig'e göre çok daha zor bir lig. Sürekli birkaç kişinin mali olarak omuzlamasıyla ileri gitmeye çalışan takımımızın finansal olarak sürdürülebilir bir kurumsallığa kavuşması gerekiyor.
Yeni sezonun zorlukları olduğu gibi avantajları da olacak. Mesela daha kolay sponsor bulabileceğiz. Kulüp içerisinde bu finans süreçlerini doğru yöneten bir ekip kurularak bu sezon yaşanan sıkıntıların tekrar yaşanmaması sağlanmalıdır.
Biz büyük bir başarı yakalayan küçük bir ilçeyiz. O nedenle başardığımız şeyin kıymetini çok iyi bilmeliyiz.
Şimdi kavga değil, iş zamanı!
Ayrıca, kulüp içerisinde yaşananlar idari ve hukuki süreçlerdir ve kendi içerisinde çözülecek süreçlerdir. Bu tartışmaları yaparken, ne futbolcularımızı, ne başkanımızı, ne de bu şampiyonluk sürecinin hocasını yıpratmamak lazım. Onlar hep birlikte bu tarihi başarının mimarı oldular.
Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Artık hedefimiz Erbaa olarak birlik ve beraberliği sağlayarak tüm gücümüzle 2. Lig'de kalıcı olmak olmalı.
Kavganın kazananı olmaz!
Bir olacağız, Erbaa kazanacak!