Turhal'ın Cengiz Topel İlkokulu'nda okuyan Hatice Rüya Erkoç, Yeşilay ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması"nda edebi kategoride ilkokul il birincisi seçildi. Hatice Rüya, kazandığı 5 bin TL'lik ödülü Gazze'deki çocuklar için bağışlayarak herkesi kendine hayran bıraktı.

Ödül töreninin ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'nu ziyaret eden Hatice Rüya, bu örnek davranışını Vali'ye bizzat anlattı. Vali Hatipoğlu, Hatice Rüya'ya duyarlı ve hayırsever tutumu nedeniyle içten teşekkürlerini iletti.

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu Zabıta Personeli İle Bir Araya Geldi Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu Zabıta Personeli İle Bir Araya Geldi

Hatice Rüya'nın yanı sıra, resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren diğer öğrenciler de Vali Hatipoğlu tarafından tebrik edildi. Vali, tüm öğrencilerin başarılarının devamını diledi.

Ziyarete, Vali Yardımcısı Osman Sarı, Yeşilay Tokat Şube Başkanı Dr. Cihat Zülfüoğulları ve dereceye giren öğrenciler eşlik etti.

Editör: Şaban Konyar