İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan bir üst rütbeye yükselen emniyet mensuplarının yeni rütbeleri Uzunburu Polis Evi bahçesinde yapıldı. Törene Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, İl Emniyet Müdürü  Armağan Adnan Erdoğan ile emniyet personeli katıldı. İl Emniyet Müdürü  Armağan Adnan Erdoğan konuşmasında, "Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez ve Yüksek Değerlendirme Kurulları tarafından, bulundukları rütbede hizmet sürelerini tamamlayıp, mesleklerinde başarılı olarak bir üst rütbeye terfi eden personelimize yeni rütbelerini takdim ediyoruz. Düzenlenen törene teşrif ederek, bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyoruz.Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla, tüm şehitlerimize ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Allah'tan rahmet gazilerimize ve yaralılarımıza da acil şifalar dilerim. Hak etmiş olduğunuz rütbeler, sarf ettiğiniz emek ve çabalarınızın mükafatıdır. Ancak rütbelerinizle birlikte sorumluluklarınızın da arttığını unutmayınız. Şüphesiz benim bugün olduğu gibi gelecekte de sizlere olan güvenim tamdır. Bu mutlu günümüzde, unutulmaması gereken önemli bir husus da, başarılarımızın kaynağı olan, hiçbir zaman bizlerden emeğini esirgemeyen ve daima arkamızda olan ailelerimizdir. Her şartta gösterdikleri fedakarlık ve desteklerinden dolayı, cefakar ailelerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından bir üst rütbeye terfi eden emniyet mensuplarına rütbeleri verildi.Tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Reşadiye’de Kış Uykusundan Uyanan Ayılar Görüntülendi Reşadiye’de Kış Uykusundan Uyanan Ayılar Görüntülendi

tokatta-emniyette-rutbe-terfi-toreni_9617_dhaphoto2tokatta-emniyette-rutbe-terfi-toreni_9617_dhaphoto3tokatta-emniyette-rutbe-terfi-toreni_9617_dhaphoto1