Turhal Belediyesi'nden Yeni Bir Hizmet "YKS Tercih Danışmanlığı" Turhal Belediyesi'nden Yeni Bir Hizmet "YKS Tercih Danışmanlığı"

Tokat İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumakla'nın talimatıyla il genelinde 2975 çiftçi ile "Eğitim İhtiyaç Analizi Anketi" gerçekleştirdi. Ankete göre, 1646 çiftçi bitkisel üretime yönelik, 1329 çiftçi ise hayvansal üretime yönelik anket yanıtları verdi.

Tokat İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Şahin, "Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumakla'nın talimatıyla başlanılan çiftçi eğitim ihtiyaç analizi anket sonuçları çalışmaları tamamlanmıştır. Yapılan anketler neticesinde çiftçilerimizin eğitim ihtiyaçları tespit edilerek, istek ve temennileri kaydedilmiştir. Ankete katılan çiftçilerimize ve anketi yapan teknik personelimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bakan Yumakla, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığına, Bakanlığın çalışma alanındaki konularda etkinliğin, verimliliğin ve üretkenliğin artırılması amacıyla "Çiftçi Eğitimi İhtiyaç Analizi" Anketi yapılması talimatı vermişti.

Kaynak: Bülten