Bayram Tatilinde Tokat'ın En Çok Ziyaret Edilen Yeri: Taşhan Bayram Tatilinde Tokat'ın En Çok Ziyaret Edilen Yeri: Taşhan

Samur, "Arkdaşlarım ve çevremiz yapamazsınız. Zor iş fabrika yönetmek çok zor diyenler oldu. Ama şuan siparişlere yetişemiyoruz" dedi. 

Tokat'ta yaşayan Eray Samur , 2019 yılında Diyarbakır Dicle Ünivesitesi Mühendislik Fakültesi Makine Bölümü'nden mezun oldu.  2 yıl otomotiv sektöründe çeşitl pozisyonlarda görev yapan Samur, 7 ay önce ailesinin de desteğini alarak Organaze Sanayi Bölgesinde plastik ambaj fabrikası kurdu. Atık poşet ve amlajlardan ham madddesini  sağlayan Samur 10 kişiye ise istihdam sağlıyor. Kısa sürede işine hakim olan Eray Samur şuan ise siparişlere yetişemediğini söyledi. 

7 ay önce fabrikasını ailesinin desteği ile kurduğunu söyleyen Eray Samur, "Okulumu tamamladıktan sonra 2 yıl süresince otomotiv sektöründe çeşitili görevlerde buldum.  Hep doğum büyüdüğüm şehirde üretim yapmak istiyordum.  Yaptığım araştırmalar sonucunda Tokat'ta  plastik ambalaj fabrikasının olmadığı fark ettim ve ailemin de desteği ile fabrikamı açtım. Arkdaşlarım çevrem yaşımdan dolayı genç olduğum için yapamazsın dediler. Fakat şuanda siparişlere yetişemiyoruz. Tokat'ın tüm ilçelerine ve Çevre illerimize sevkiyat yapıyruz.  Hedefimiz daha da büyüyerek Türkiye geneline açılmak" dedi.

Editör: TE Bilişim