TBMM Başkanı Mustafa Şentop Yusuf Beyazıt Eğitim ve Kültür Vakfı (YUBEV) ve Tokat Belediyesinin açılış ve toplantılara katılmak üzere Tokat'a geldi. Şentop'u Tokat Havalimanı'nda il protokolü karşıladı.

Meclis Başkanı Mustafa Şentop ilk olarak Yusuf Beyazıt Eğitim ve Kültür Vakfı'nın (YUBEV) açılışına katıldı. Açılışa Şentop’un yanısıra Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Özlem Zengin ve Mustafa Arslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, siyasi ve sivil toplum temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Tokat'ın İşgücü Piyasası Fotoğrafı Çekildi: Tokat'ta En Fazla Çalışan Meslek Grupları Belli Oldu Tokat'ın İşgücü Piyasası Fotoğrafı Çekildi: Tokat'ta En Fazla Çalışan Meslek Grupları Belli Oldu

YUSUF BEYAZIT; “ÇOK MUTLUYUM”

Vakıf açılışında hayatının en mutlu anlarından birisini yaşadığını ifade eden Yusuf Beyazıt, “Çünkü çocukluğumdan beri beni ifade eden bir düşüncenin ete kemiğe bürümüş halini birlikte değerlendireceğiz” dedi. Açılışa katılmak için davetine icabet eden TBMM Başkanı Şentop’a teşekkür eden Beyazıt, “Meclis Başkanımız Mustafa Şentop Beyefendiye şükranlarımı ifade ediyorum” diye konuştu.

MUSTAFA ŞENTOP; ''YUSUF BEYAZIT’TAN BÖYLE BİR ESER BEKLİYORDUK”

Vakıf açılışına katılanlara ‘Hemşerilerim’ diyerek hitap eden TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Endiz’e  bağı olduğunu söyledi. Başkan Şentop,  “Bu kadar uzun süre, bu kadar verimli ve faydalı bir şekilde Vakıflar Genel Müdürlüğü yapan bir kişinin bir vakıf kurmaması olmazdı. Dolayısıyla Yusuf Beyazıt Eğitim ve Kültür Vakfı, mutlaka kendisinden beklenen bir durumdu. Hayırlı olsun. Vakıflar aslında bizim iyilik medeniyetimizin kurumsallaşmış bir unsurudur. Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar çok vakıf sayısal ve muhteva olarak yok” dedi.

Editör: TE Bilişim