Deprem bölgelerinde ticari hayatı yeniden canlandırmak üzere planlanan konteynırdan oluşacak alış veriş sokakları ilk etapta Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya ve Osmaniye'de devreye girecek.

Vali Numan Hatipoğlu, Gölbaşı’nda da Valiliğimiz koordinesinde Tokat Belediyesi işbirliği ile oluşturulacak alışveriş sokakları için ilçede 4 ayrı noktanın belirlendiğini söyledi. Her biri 21 metrekareden oluşacak toplam 300 konteynırda bakkal, çay ocağı, berber gibi esnafın hizmet vereceğini ifade eden Vali Hatipoğlu, oluşturulacak alışveriş sokakları için Tokatlı vatandaşlardan destek istedi. 

Depremin Merkez Üssü Sulusaray Havadan Görüntülendi Depremin Merkez Üssü Sulusaray Havadan Görüntülendi

Yaşanan deprem felaketi sonrası tek yürek olan Tokat halkına teşekkür eden Vali Hatipoğlu, ‘’Depremin ilk gününden itibaren büyük bir dayanışma örneği gösteren Tokatlı hemşehrilerimiz, Gölbaşı halkının gönlünde ayrı bir yer edindi. Adeta bir sevgi ve yardım seli oluştu. Gölbaşı’nın yaralarını birlikte sarıyoruz. Tüm Tokatlı vatandaşlarımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum.

Afetten etkilenen ve dükkanları yıkılan Gölbaşılı esnaflarımız için şimdi de konteynırdan oluşacak alışveriş sokakları oluşturmayı planlıyoruz. Yapımını en kısa sürede tamamlayarak Gölbaşılı vatandaşlarımızın ve esnafımızın hizmetine sunacağız.  Dükkanları kura usulü ile dağıtacağız. Alışveriş sokaklarımıza ‘Gölbaşı Tokat Çarşısı’ ismini verip iki şehrimizin kardeşliğini yaşatacağız. Çok kıymetli Tokatlı hemşehrilerimizden T.C.  Ziraat  Bankası  Tokat  Şubesi  nezdinde  TR090001000239843995645001 IBAN no'lu "Tokat Valiliği Konteyner Alımı Destek Kampanyası’ne destek bekliyoruz. Destek verecek olan vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Gölbaşı’nın yaralarını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte saracağız. Gölbaşı'mızı birlikte ayağa kaldıracağız” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim