Başçiftlik Belediye Başkanı Bolat Görevi Devir Aldı Başçiftlik Belediye Başkanı Bolat Görevi Devir Aldı

Kahramanmaraş’ta depremin etkilediği bölgelerde vatandaşlarla buluşan Başkanımız Fatih Gökdere, bölgenin öncelikli ihtiyaçlarının belirlenmesi sürecinde doğru adımların atılması gerektiğini dile getirdi.
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ile Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesindeki koordinasyonuna yardım malzemeleri ile destek olan Tokat TSO’un TOBB tarafından başlatılan tüm kampanyalara da nakdi olarak destek veriyor olduğunu dile getiren Başkan Fatih Gökdere:“Asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesine, Birlik Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve değerli oda ve borsa başkanlarımızla birlikte bir ziyaret gerçekleştirdik. Gerçekten yıkım çok büyük. Bundan sonraki süreçte bölge halkına sağlayacağımız desteğin amacına uygun bir şekilde gerçekleştirmesinin faydalı olacağına inanıyorum. Yardımlarımızı bölgeye ulaştırdık, desteklerimiz de devam edecek. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlara ise sabırlar diliyorum. Bu şehirlerin yeniden ayağa kalkmasında hepimize büyük işler düşüyor. Rabbim yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.
TSO Başkanı Gökdere, bölgede oda ve borsaların depremin ilk saatlerinden itibaren varlığını göstermesinden dolayı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Tokat TSO üyeleri adına teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim