Deprem Haberleri

deprem haberleri ve güncel deprem gelişmeleri, deprem ile ilgili tüm video, deprem fotoğrafları ve deprem haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


TOKAT HABER

Tokat Belediyesi, Sulusaray depreminden etkilenen öğrencilere moral ve motivasyon desteği sağlamak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi.

GÜNDEM

Sulusaray’da yaşanan deprem sonrasında üniversite öğrencileri deprem bölgesinde vatandaşlar için çadır kurmaya devam ediyor.

TOKAT HABER

Turhal'da 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlar Millet Bahçesi'nde geceyi geçirmek için çadır kurdu.

ERBAA HABER

Tokat ve çevresinde bugün art arda depremler meydana geldi. Kandilli Rasathanesi verilerine göre, bölgedeki en büyük sarsıntı 4.1 büyüklüğünde gerçekleşti.

TOKAT HABER

Turhal’da Yaşanan Deprem Sonrası Nişan Salonunun Asma Tavan Düştü, Salondakiler Dışarıya Kaçtı.

ÖZEL HABER

Tokat'ta depremin merkez üssü Sulusaray ilçesinde çalışmalar devam ederken Vali Numan Hatipoğlu, son durum hakkında açıklamada bulundu.

ÖZEL HABER

Tokat'ta 18 Nisan günü meydana gelen depremin ardından, yaraların sarılması için hummalı bir çalışma başlatıldı.

ÖZEL HABER

Sulusaray’daki Malum Seyit Camisi depremde hasar gördü. Tokat Milletvekili Mustafa Arslan 800 yıllık camii kısa sürede yeniden ayağa kaldırılacağını söyledi.

ERBAA HABER

Tokat'ın Seyit Tekke - Dutluca ve Buğdaylı köylerinde meydana gelen güçlü deprem, bölgenin tarih sahnesindeki yerini yeniden gözler önüne serdi.

TOKAT HABER

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt 4,7 ve 5,6 büyüklüğünde depremlerin yaşandığını Sulusaray ilçesinde incelemede...

TOKAT HABER

Sulusaray'da dün meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle cuma namazı açık havada kılındı.

ERBAA HABER

Tokat ili ve çevresinde son 24 saatte 100'ün üzerinde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü...