Turizm Haftası Tokat'ta Coşkuyla Başladı Turizm Haftası Tokat'ta Coşkuyla Başladı

Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan, TBMM Genel Kurulu’nda Tokat için yapmış olduğu konuşmada: “ Türkiye genelinde ve Tokat’ta büyük yatırımlar yapılmış olup hayal edilmeyen hizmetler vatandaşımızla buluşulmuştur. Tokat’ta yapılan bu hizmetlerden yatırımlardan nasibini almıştır.
Son 20 yılda Tokat’ta yapılan kamu yatırımların değeri 50milyar  ₺ üzerindedir, devam eden kamu yatırımlarımız ise 40 milyar  ₺  üzerindedir bu yatırımları ise şiddetle takip ediyoruz.
Tokat’ta bulunan 5 tane organize sanayi bölgesinde yaklaşık 17 bin çalışanımız var 167 tane sanayi tesisimiz var, yapımı devam etmekte olan 54 tane daha tesisimiz var onları da hayata geçirdiğimizde kısa zamanda önümüzdeki yıl içerisinde çalışan 20 bini geçecek. Organize sanayi bölgesindeki parsel sayımız yeterli olmadığı için 5 tane sanayi bölgemizi de genişletiyoruz. İlçelerimizdeki organize sanayi bölgelerimizi ve yapacağımız yeni sanayi parselleri ile çalışan sayımız 30 binin üzerine çıkacak”  ifadelerini kullandı.
Milletvekili Av. Mustafa Arslan : “Gelmeden önce Erbaa Ticaret Sanayi Odası Başkanımızı aradım 2023 için Erbaa’da yeni planlanan istihdam organize sanayi bölgesinde gelecek yıl için 1800 işçiye ihtiyaç olduğunu ifade etti” dedi.

Editör: TE Bilişim