Düzenlenen imza törenine; Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Hak-İş İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Tokat Şube Başkanı Resul Demir, Belediye Başkan Yardımcıları ve kadrolu işçi personeller katıldı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, sözleşmenin her iki taraf için hayırlı olmasını diledi.

Başkan Eroğlu "Yine güzel bir sözleşmemizi daha bitirdik ve imzalayacağız. Tokatımız için birlikte yol yürüdüğümüz, birlikte alın teri akıttığımız önemli kardeşlerimizsiniz. Bizler hep sizlere güvendik, sizlere inanarak bugüne kadar geldik ve çalışmalarımızı süratli bir şekilde yerine getirdik. Bu şehir için elimizden geldiğince birlikte ve beraberce alın terimizi akıtmaya devam edeceğiz. Bizler laf üretmedik, icraat yaptık. Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Tüm bunları yaparken de halkımızın ve mesai arkadaşlarımızın seslerine kulak verdik. Ortak aklı her zaman önemseyerek, sorunlarımızı hızlı bir şekilde çözmenin gayreti içerisindeyiz. Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Önemli olan dua alabilmek, sorumluluklarımızın farkında olarak verilen işi en iyi şekilde yerine getirebilmektir. Rabbim ayaklarımızı sabit kılsın, yanlış yaptırmasın ve çalışmalarımızda kolaylıklar versin. Bu şehir hepimizin, bu şehrin daha da büyümesi için daha çok çalışacağız. Burada hepimize çok büyük gayretler düşüyor. Birbirimizi severek, sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz. 2022 yılında yapacaklarımızı biran önce yerine getireceğiz. Her türlü istek ve taleplerinizi bizzat iletebilirsiniz, bizler de elimizden geldiğince bunları çözmeye gayret edeceğiz" dedi.

Tokat’ta Servis Minibüsünün Çarptığı 3 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti Tokat’ta Servis Minibüsünün Çarptığı 3 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Editör: TE Bilişim