Tokat’ta 3 Bilgisayar Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, 2 Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, 2 Elektrikçi ( Genel ), 34 Koruma ve Güvenlik Hizmetleri ( Güvenlik Görevlisi ), 2 Hasta Karşılama Yönlendirme Görevlisi, 2 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, 2 İnşaat Boyacısı Boyacı, 5 Klinik Destek Elemanı, 2 Marangoz ve 58 Temizlik görevlisi olmak üzere 113 daimî işçi alınacak. Başvuru yapacak adayların 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmaması şartı aranıyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı ilanına göre başvuru işlemleri 28 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI ŞARTLARI NELER?

İŞKUR ile yayımlanan işçi alımlarına başvurular bazı nitelikler doğrultusunda gerçekleştirilecek. Bu kapsamda genel olarak;

Tokatlı Öğrenci Türkiye İkincisi, Afyonkarahisarlı Sporcu Türkiye Şampiyonu Tokatlı Öğrenci Türkiye İkincisi, Afyonkarahisarlı Sporcu Türkiye Şampiyonu

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

- Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

- 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak,

- Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika/belgelere son başvuru tarihi itibariyle sahip olmak.

Başvuru adresi; Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr

Editör: TE Bilişim