Türkiye Büyük Millet Meclisinde konuşan Bulut, “22 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşen menfur bir olaya ait görüntülerin aylar sonra sosyal medyada yayınlanması nedeniyle Medical Park Tokat Hastanesinin 20 Kasım 2022 tarihinde geçici olarak kapatılmasına karar verilmiştir. Oysaki menfur olay, bizzat olayın vuku bulduğu tarihte tespit edilmiş, adı geçen personelin iş akdi derhâl  feshedilerek bu personel hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştır” dedi.
Bulut hastanenin açılmasının bir ihtiyaç olduğunu kaydederek, “Hâl böyle olmasına rağmen, aylar sonra görüntülerin sosyal medyaya düşmesi üzerine hastanenin faaliyetlerinin geçici olarak durdurulmasına karar verilmiştir. Bu karara karşı, idare mahkemesi tarafından yürütmenin durdurulmasına ve hastanenin tekrar açılmasına karar verilmiştir. İdare mahkemesi kararının derhâl uygulanarak yaklaşık 360 kişinin istihdam edildiği ve onlarca insanımıza şifa dağıtan hastanemizin tekrar faaliyete açılması, hemşehrilerimizin ve sağlık emekçisi çalışanlarımızın beklentisidir” ifadelerini kullandı.

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Öğrencilere 23 Nisan Sürprizi Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Öğrencilere 23 Nisan Sürprizi

Editör: TE Bilişim