26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı Adnan Menderes Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Numan Hatipoğlu, Tokat’ın  Karadeniz Bölgesi'nin ve İç Anadolu Bölgesi’nin hem tarım hem hayvancılık hem de tarihiyle, kültürüyle, sanatıyla pek çok yönüyle müthiş zenginlikleri ve imkanları bünyesinde barındıran bir şehri olduğunu söyledi. Devletin tüm gücüyle imkanlarıyla eğitimden sağlığa, tarımdan spora, ulaşımdan köylerin altyapısına kadar her alanda  vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için çalıştığını ifade eden Vali Hatipoğlu, “Tüm imkanlarımızı tüm kamu kaynaklarımızı en verimli, en etkili şekilde kullanmak gibi bir hedefimiz var. Köylerimizi daha iyi, daha yaşanılır kılma anlamında çaba ve gayretimiz artarak devam edecek.  2023 yılı içinde de asfaltlama, özellikle sağlıklı içme suyu ve kanalizasyonların gözden geçirilmesi dahil olmak üzere tüm ilçelerde çalışmalarımız devam ediyor. Köylere Hizmet Götürme Birliği üzerinden dolayısıyla da köyleri daha iyi yaşanılır kılmak gibi bir çabamız devam edecek. Tarım ve hayvancılığa teşvikler destekler de artarak devam edecek. Daha yeşil daha güzel bir çevre, köyleriyle, kasabalarıyla daha yaşanabilir bir Tokat’ı oluşturmak hepimizin en önemli görevi. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. 2023 yılının ülkemiz için tekrar hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah bereketiyle güzellikleriyle şu anda da dolu dolu kar yağışıyla da birlikte güzel günler sağlıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi. 

Tokat Milletvekili Kadim Durmaz’ın Köy Enstitülerinin 84. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun Mesajı Tokat Milletvekili Kadim Durmaz’ın Köy Enstitülerinin 84. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun Mesajı

Vali Hatipoğlu, programda kamu kurum ve kuruluşlardan çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Muhtarlara söz veren Vali Hatipoğlu, istek ve önerilerin en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını kaydetti.

Editör: TE Bilişim