Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında hayata geçirdiği İkram Aracı, her sabah Tokatlılara ikramda bulunuyor. Her gün farklı bir bölgede yaklaşık 500 kişilik çorba ikramında bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, “iyi günde, kötü günde hep birlikte olmaya devam ediyoruz” dedi.

İşte Tokat Dahil Seçim Göçü Patlaması Yaşanan İller İşte Tokat Dahil Seçim Göçü Patlaması Yaşanan İller

Başkan Eyüp Eroğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya devam ediyoruz. 2014 Yılında göreve geldiğimiz günden itibaren, gerek hastane önlerinde, gerek okul bölgelerimizde gerekse sabahın erken saatlerinde vatandaşlarımızın yoğun olduğu bölgelerde çorba ikramına devam ediyoruz. Her gün 500 kişilik sıcak çorba hazırlıyor ve ikram ediyoruz. Özellikle soğuk kış günlerinde ikram ettiğimiz çorbalarla vatandaşlarımızın yüzünde tebessüm oluşturuyoruz. Hamdolsun hemşerilerimizden çok güzel geri dönüşler alıyoruz.

İkram aracımız dün Fidanlık mevki okullar bölgesindeydi. Bugün de Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi önünde vatandaşlarımıza ikramda bulundu. Bütün hastalarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. Emeği geçen bütün mesai arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Afiyet olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim