Olay, dün akşam Erenler Mahallesi Uzunseki Sokak'taki Tamer M.'ye ait evde meydana geldi. Tamer M., iddiaya göre, arkadaşları Mücahit Delioğlan (24) ve Mertcan Gökbaş (21) ile evinde alkol aldı. Tamer M., daha sonra evine çağırdığı arkadaşı Erol Öncü ile tartıştı. Kavgaya dönüşen olayda Tamer M., evdeki av tüfeği ile Öncü'ye ateş etti. Saçmaların isabet ettiği Öncü, ağır yaralandı. Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Öncü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
EVDEKİ 2 ARKADAŞA GÖZALTI
Olayın ardından kaçan Mücahit Delioğlan ve Mertcan Gökbaş, kent merkezinde yakalanırken, şüpheli Tamer M.'yi yakalamak için çalışma başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Tamer M.'nin yolcu otobüsü ile Kocaeli'nin Gebze ilçesine gittiğini belirledi. Ekipler, öğle saatlerinde Tamer M.'yi ilçede yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelinin polisteki işlemlerinin ardından Tokat'a getirileceği belirtildi.

Google Keşfet Korku İklimini Şiddetlendiriyor! İşte Algoritmalardan Kurtulmanın En Etkili Yolları Google Keşfet Korku İklimini Şiddetlendiriyor! İşte Algoritmalardan Kurtulmanın En Etkili Yolları

Editör: TE Bilişim