Dış Transferde Dikkat Çekti

Tokat Belediye Plevnespor, yeni sezon öncesi Gaziantep FK’dan Mustafa Doğru, Somaspor’dan Yusuf Delen ve Kepezspor’dan Alperen Emir Dikmen’i transfer ederek dış transferde dikkatleri üzerine çekmişti.

İç Transferde 4 Oyuncuyla Devam

Kulüp, iç transferde de geçen sezon formayı başarıyla giyen 4 futbolcuyla yeniden anlaştı. Uzunburun Adnan Çiçek Spor Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Asbaşkan Ahmet Akcan da katıldı. Yapılan anlaşmalar kulübün resmi sosyal medya hesaplarından kamuoyuna duyuruldu. İç transferde sözleşme yenilenen oyuncuların 3’ünün Tokatlı olması, taraftarlar arasında ayrı bir memnuniyet oluşturdu.

Turhal’da Hububat Mesaisi: Teknik Ekipler Sahaya İndi, Gelişim Tam Not Aldı!
Turhal’da Hububat Mesaisi: Teknik Ekipler Sahaya İndi, Gelişim Tam Not Aldı!
İçeriği Görüntüle

Plevnespor’da İç Transfer Hamlesi! 4 Futbolcuyla Yola Devam

İşte Sözleşme Yenilenen İsimler

Serkan Gürses ile bir sezon daha devam edilme kararı alındı.

Fatih Üge, performansıyla güven verdiği takımda kaldı.

Berk Kal ile önce yollar ayrıldı ancak daha sonra tekrar anlaşmaya varıldı.

Alican Özer de yeni sezonda bordo-beyazlı formayı giymeye devam edecek.

Taraftarlar Yeni Sezon İçin Umutlu

Tokat Belediye Plevnespor yönetimi, hem dış hem iç transferlerde kararlı ve planlı adımlar atarak güçlü bir kadro kurma yolunda ilerliyor. Taraftarlar, yapılan transferleri ilgiyle takip ederken, yeni sezona dair umutlar da giderek artıyor.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi