Tokat İl Müftüsü Esat Yapıcı'nın başkanlığında, gençlik koordinatörleri, gençlik merkezleri ve KYK yurtlarında görevli manevi rehberler için eğitim semineri düzenlendi.

Tokat'ta Yeşilkaya Sulama Göleti Projesi Hız Kesmiyor Tokat'ta Yeşilkaya Sulama Göleti Projesi Hız Kesmiyor

Gençlerin Yetişmesine Katkı Sağlanacak

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından toplumun önemli bir kesimini oluşturan gençlerin ve çocukların milli ve manevi değerler çerçevesinde yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla paydaş kurumlara manevi danışman görevlendirmesi yapıldı.

Bu kapsamda 25 Nisan Perşembe günü İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen seminerde, İl Müftüsü Esat Yapıcı, manevi rehberlerin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, "Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların milli ve manevi değerler çerçevesinde yetişmeleri için hep birlikte çalışmalıyız" dedi.

Bir 11 kişi, kürsü ve yazı görseli olabilir

Çeşitli Konularda Seminerler Verildi

Açılış konuşmasının ardından alanında uzman kişiler tarafından; "Diyanet Gençlik Hizmetleri", "Gençlik Merkezlerinde Manevi Danışmanlık", "Gençlerle Etkili İletişim Teknikleri", "Dijital Medya Okuryazarlığı" ve "Gençlere Yönelik Hizmetlerde Oyun ve Drama Örnekleri" konularında seminerler verildi.

2024 Yılı Faaliyetleri Ele Alındı

Toplantıda, manevi rehberler tarafından 2024 yılının ilk yarısında yapılması planlanan faaliyetler ele alındı ve bu faaliyetlerin daha etkili bir şekilde gerçekleştirilmesi için çeşitli önerilerde bulunuldu.

Toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.

Muhabir: Tokat Müftülüğü