Sınav merkezleri önünde konuşlandırılan mobil ikram aracı, hem gençlerin moralini yükseltti hem de velilerin takdirini topladı. Geleceklerini şekillendirecek önemli bir dönüm noktası olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında ter döken öğrenciler için Tokat’ta anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Tokat İl Müftülüğü, sınav günü hem öğrencilerin heyecanını yatıştırmak hem de onlara destek olmak amacıyla kolları sıvadı.

Fotoğraf açıklaması yok.

Sınav Merkezlerinde Mobil İkram Dağıtıldı

Rektör Yılmaz, İlim Yayma Ödülleri Uluslararasılaşma Strateji Çalıştayı’na Katıldı
Rektör Yılmaz, İlim Yayma Ödülleri Uluslararasılaşma Strateji Çalıştayı’na Katıldı
İçeriği Görüntüle

Sınav merkezlerinin önünde hazır bulundurulan Tokat İl Müftülüğü’ne ait mobil ikram aracından öğrencilere ve ailelerine kek, meyve suyu ve çeşitli atıştırmalıklar ikram edildi. Sınav öncesinde yapılan bu jest, salonlara girmeye hazırlanan öğrencilerin motivasyonunu artırırken, okul bahçelerinde heyecanlı bekleyişini sürdüren velilere de moral oldu.

Müftülükten Öğrencilere Başarı Mesajı

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Tokat İl Müftülüğü yetkilileri, gençlerin eğitim hayatlarındaki bu kritik süreçte yanlarında olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti. Yetkililer, yoğun bir hazırlık döneminin ardından sınava giren tüm öğrencilere başarılar dileyerek, eğitim hayatlarının bundan sonraki aşamalarında da her zaman gençlerin destekçisi olacaklarını vurguladılar. Veliler ve Öğrencilerden Teşekkür Sınav öncesi yapılan ikramlarla moral bulan öğrenciler ve kapıda bekleyen aileleri, Tokat İl Müftülüğünün bu duyarlı davranışından çok memnun kaldıklarını belirtti. Bu tür etkinliklerin sınav stresini ve heyecanını azaltmada önemli bir rol oynadığını dile getiren vatandaşlar, emeği geçen tüm müftülük personeline teşekkürlerini iletti.

yazı görseli olabilir

Kaynak: Bülten