Türkiye Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Tokat ili Sulusaray ilçesinde, 18 Nisan 2024 tarihinde saat 18:11'de meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin, Tokat, Samsun, Yozgat, Çankırı ve Çorum illerinde yoğun bir şekilde hissedildiğini açıkladı.

Tokat'ta 17 Bin TL İle Yaşam Savaşı Verenler İçin Yürüyüş Düzenlendi Tokat'ta 17 Bin TL İle Yaşam Savaşı Verenler İçin Yürüyüş Düzenlendi

AFAD'ın son bilgilerine göre, Yozgat'ta 2 katlı bir ev ile Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5 ahırın etkilendiğine dair ihbarlar alındı. Ekiplerin saha tarama çalışmaları devam ediyor. AFAD deprem ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 
‘’Tokat ilimizin Sulusaray ilçesinde saat 18.11’de meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem Tokat, Samsun, Yozgat, Çankırı ve Çorum illerimizde yoğun bir şekilde hissedilmiştir. An itibarıyla; Yozgat ilimizde 2 katlı bir ev ile Tokat ilimizin Sulusaray ilçesinde 5 ahırın etkilendiğine dair ihbarlar alınmış olup; ekiplerimizin saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)