Meydana gelen bu talihsiz kazada araç içindeki bazı yolcular yaralandı. Haberin detaylarına göre olay, sabah saat 10.30 sularında Antalya ile Isparta karayolu güzergahında, Aksu sınırları içerisinde yer alan Topallı kavşağı civarında gerçekleşti. 59 AGZ 918 plakalı yolcu midibüsü, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü yola sızan yakıt yüzünden tutunma özelliğini kaybeden zeminde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu devrildi. Şiddetli sarsıntıyla birlikte araçtaki bazı vatandaşlar yaralanma tehlikesi atlattı. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine kısa sürede kaza yerine ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı yolculara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.

Kazayı yapan midibüsün sürücüsünün oğlu olan Eşref Taşçı, yaşadıkları korku dolu anları aktararak, "Yola yoğun bir şekilde mazot dökülmüş durumda. Babam direksiyon başında aracın kontrolünü tekrar ele almak için büyük çaba harcadı ancak kayganlığın şiddeti nedeniyle devrilmesine engel olamadı" şeklinde konuştu.

Yaşanan bu üzücü olay sonrasında trafik polisleri ve jandarma ekipleri güvenlik önlemleri alırken, yola mazot döken kişi veya araçların tespiti ile kazanın sorumlularının belirlenmesi amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, sürücüleri bu güzergahta dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Çeşitli Suçlardan Aranan 19 Şüpheli Tutuklandı
Çeşitli Suçlardan Aranan 19 Şüpheli Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: DHA