Soğuk kış günlerinde vücudumuza iyi gelecek en güzel yöntemlerden biri, şifalı sıcak sulara girmek. Kış mevsiminin tadını çıkarmak isteyenler için Tokat ilinin kaplıcaları mükemmel bir rota. İşte kaplıca cenneti Tokat'ta denemeniz gereken 3 önemli merkez...

Kış mevsiminde birçok kişi için ideal dinlenme ve tedavi yöntemi sıcak su kaynakları oluyor. Tokat ise kaplıca turizminde önemli bir merkez konumunda bulunuyor. İlimizdeki zengin kaplıca varlığı ve eşsiz doğa güzellikleriyle kış aylarını keyifli geçirmek mümkün.

Sulusaray'ın 55 Derecelik Şifalı Suları

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan kaplıca, Romalılar döneminden beri biliniyor. 55 derece sıcaklığındaki sülfatlı sular özellikle romatizmal hastalıklar için büyük fayda sağlıyor. Modern tesis altyapısıyla hijyenik bir tatil imkanı sunan Sulusaray, kaplıca deneyiminin en güzel örneklerinden.

Reşadiye'de Doğal Güzellikler Eşliğinde Şifa

Temiz Tokat İçin Anlamlı Etkinlik Temiz Tokat İçin Anlamlı Etkinlik

Reşadiye Kaplıcası 40-41 derece sıcaklığındaki sudan ziyade doğal çevresiyle dikkat çekiyor. Yeşil alanların içindeki havuzları ve otel tesisleriyle mükemmel bir dinlenme ortamı yaratıyor. Felç, eklem ağrıları gibi hastalıklara şifasını katan sudan yararlanmak için eşsiz bir lokasyon.

Niksar'da Doğa ve Tarih

Niksar'daki Ayvaz Suyu böbrekler ve sindirim sistemini rahatlatıyor. Tarihi dokusu ve doğal güzellikleri eşliğinde yaşanan sessiz kaplıca deneyimi, kışın huzurunu arıyorsanız tercih edebileceğiniz yerlerin başında geliyor.

Tokat kaplıcalarının şifa kaynakları ve doğal ortamlarıyla kış aylarında keyifli vakit geçirmek mümkün. Ziyaretçiler için hem tatil hem tedavi imkanı sunuyor.

Editör: Mert Kaya