Kadın yolcu ineceği yere geldiğinde ise taksici bu kez de kadının bekleyen erkek arkadaşına saldırdı.

İfadesinin ardından serbest bırakılan taksici savcı talimatıyla tekrar gözaltına alındı. Olay, dün gece saatlerinde Kâğıthane’de meydana geldi. İddiaya göre Yahya Kemal Mahallesi'nde bulunan evine gitmek için Ortabayır Mahallesi'nde taksi durduran Kazakistan uyruklu Kamila Orynbay, kısa mesafe konusunda tartışma yaşadığı sürücüyü ikna etti sonrada taksiye bindi. Bir süre sonra seyir halindeki giderken taksi içerisinde sürücünün sözlü tacizine maruz kalan Kamila Orynbay o panikle erkek arkadaşına Uğur Tonbul'a mesaj attı. Yol boyunca taksi sürücüsüyle arasında yaşanan tartışmalarda taksi şoförü, "Bak beni delirtmeyin, ben doğma büyüme buralıyım. Keserim hepinizi yemin ediyorum" diyerek tehditler savurarak yolcuyu korkuttu.  Olayı öğrendikten sonra Kamila Orynbay'ın evinin önüne giden erkek arkadaşı Uğur Tonbul taksinin gelmesi için bekledi.  Bir süre sonra Kamila  Orynbay'un evinin önüne taksiyle geldi.

Taksi şoförü Serdar Y. ile Uğur Tonbul arasında çıkan tartışma, Serdar Y.'nin kafa atması sonucu kavgaya dönüştü. Site görevlileri de polis ekiplerine durumu bildirdikten sonra kavgayı ayırdı.

Taksi şoförü Serdar Y. olay yerinden aracıyla uzaklaştı. Vatandaşların İhbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, ifadeleri alınmak üzere Uğur Tonbul ve Kamila Orynbay'ı polis merkezine götürdü.

Erbaa’da Çalışmayan Toros Dronla Çekildi! Erbaa’da Çalışmayan Toros Dronla Çekildi!

Polis merkezindeki işlemleri tamamlanıp daha sonrada evine gelen Uğur Tonbul arabasının  aynasının kırık olduğunu ve hasar aldığını fark etti.  Olayla ilgili görüntüleri ve güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, saldırganın taksi şoförünün 22 yaşındaki Serdar Y. olduğunu tespit etti.  Serdar Y.'nin daha önceden böyle şeyler yaptığı varmış kasten adam yaralama, tehdit ve hakaret suçlarının da olduğu da öğrenildi. İfadesinin ardından serbest bırakılan taksici savcı talimatıyla tekrar gözaltına alındı. 

Taksici Serdar Y. adliyeye gönderildi.