Tokat’ta Yaylalardan Toplanan Köygüçeren Fiyatları Uçtu Tokat’ta Yaylalardan Toplanan Köygüçeren Fiyatları Uçtu

Erbaa'da ve bu bölgede Yıldızın Mutfaği olarakta bilinen Sibel Şerbetci, %100 doğal içerikli, katkı ve koruyucu madde içermeyen bir boy uzatıcı ve kemik gelişimini destekleyici ürün olan İğde Macunu'nu tanıttı. Kendileri tarafından üretilen, taze çekilmiş gerçek yayla balıyla hazırlanan İğde Macunu'nun birçok faydasını paylaştı.

İğde Macunu'nun kemik, kıkırdak ve eklem sağlığı; bağışıklık sistemi; sindirim sistemi ve boy uzaması üzerinde destekleyici etkileri olduğunu belirten Sibel Şerbetci, özellikle çocuklar için lezzetli bir seçenek olduğunu vurguladı.

Kemik gelişimini destekleyen, kol ve bacakları güçlendiren İğde Macunu'nun, bağışıklığı güçlendirdiği, bedenin kuvvetlenmesine ve kilo alımına yardımcı olduğu ifade edildi. Sindirim sistemini güçlendirmesi, lif bakımından zengin olması ve kalsiyum kaynağı olması da diğer faydaları arasında yer aldı.

Ayrıca güçlü bir antioksidan olduğu belirtilen İğde Macunu'nun, emziren anneler için de bebeklerin kemik ve zihinsel gelişimi açısından oldukça faydalı olduğu vurgulandı. B1, B2, Omega 7, A, C, E ve K vitamini içeriği de ürünün değerini artıran unsurlar olarak öne çıktı.

Muhabir: Murat Berber