Erbaa Yaprağı 10 Mayıs'ta Tezgahları Süsleyecek Erbaa Yaprağı 10 Mayıs'ta Tezgahları Süsleyecek

Adana'da Hüda Par İl Başkanlığı'nda namaz kıldıkları esnada İl Sekreteri Sacit Pişgin'i (33) bıçaklayarak öldürüp daha sonra İl Başkanı Salih Demir'i (62) de yaralayan A.S.'nin (71) saldırı anındaki güvenlik kamerası görüntüleri saniye saniye kaydedildi. A.S.'nin, binadan kaçmaya çalışırken Hüda Par'lıları bıçakla kovaladığı güvenlik kameralarına yansıdı.

Cumartesi günü saat 17.00 sıralarında yaşanan olay Seyhan’da ki Hüda Par İl Başkanlığı binasında meydana geldi. İl binasına giren A.S, Hüda Par İl Başkanı Salih Demir ile İl Sekreteri Sacit Pişgin’i namaz kıldıkları esnada bıçakla karınlarından yaralayıp, olay yerinden ayrıldı. Demir ve Pişgin, saldırının ardından kanlar içerisinde il binasının iç kısmından kadınların çalışma ofisine geçti. Bir süre sonra dışarı çıkan Demir ile Pişgin, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, tüm müdahalelere rağmen Pişgin, hayatını kaybetti. Dün toprağa verildi. Polisler tarafından gözaltına alınan A.S.psikolojik rahatsızlığı olduğu ileri sürülürken mahkemede tutuklanarak ceza evine sevk edildi.

Adana İl binası etrafındaki güvenlik kamerası görüntüleri saniye saniye ortaya çıktı. Görüntülerde; A.S.'nin, binanın içerisinde bıçakladığı Salih Demir ve Sacit Pişgin'i, dışarı kaçarken de bıçakla tehdit ettiği, Demir'i kovaladığı görüldü. Yaralı Pişgin'in ise binadan kaçmak için fırsat beklediği ancak A.S. nedeniyle bir süre dışarı kaçamadığı görüntülerde yer aldı. Ayrıca binadan 4 kişinin daha çıkıp olaya müdahale etmek istediği ancak A.S.'nin çevreye bıçakla saldırdığı için müdahale edemediklerini ifade etti.

Editör: HABER MERKEZİ