Tokat haberleri Haberleri

tokat haberleri haberleri ve güncel tokat haberleri gelişmeleri, tokat haberleri ile ilgili tüm video, tokat haberleri fotoğrafları ve tokat haberleri haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


ÖZEL HABER

Adana'da Hüda Par İl Başkanlığı'nda namaz kıldıkları esnada İl Sekreteri Sacit Pişgin'i bıçaklayarak öldüren zanlının güvenlik kameralarına yansıdı.

GÜNDEM

4 üniversite öğrencisi, birden fazla hastalığın neden olabilecek vücut yaralarının bakımında kullanılabilecek anti bakteriyel yara bandı üretmeye başladı.

ERBAA HABER

Karayaka Beldesinde küçükbaş hayvanlarda görülen 'mavi dil' hastalığı nedeniyle tüm hayvan hareketleri yasaklandı.

TOKAT HABER

Zile'de tekrar ekme, yaygınlaştırma ve üreticilerine destek vermek amacıyla başlatılan proje kapsamında 40 dönüme ekilen Karakılçık buğdayının hasadı yapıldı.

ERBAA HABER

Kavurucu yaz sıcağının yaşandığı Erbaa’da aniden bastıran yağmur, vatandaşı hem şaşırttı hem de bir nebze olsun serinletti.

GÜNDEM

Esenyurt'ta sokakta tartıştığı kadını döverek bayıltan, araya girmek isteyenleri de tehdit eden Ş.D. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

GÜNDEM

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Baraj Gölü'nde 3 bin yılda oluşumu tamamlanan ancak son yıllarda rüzgar ve baraj suyunu azalması nedeniyle...