Konferans Haberleri

konferans haberleri ve güncel konferans gelişmeleri, konferans ile ilgili tüm video, konferans fotoğrafları ve konferans haberleri Kelkit Gazetesi: Tokat Haber, Erbaa Haber, Son Dakika Haber sitemizde


TOKAT HABER

Türkiye'de Tarım Eğitim ve Öğretiminin 178. Yılı dolayısıyla "Küresel İklimin Tarım ve Su Kaynaklarına Etkisi" konferansı gerçekleştirildi.

TOKAT HABER

Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi tarafından Cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla Tokat merkezdeki liselerde konferanslar dizisi gerçekleştirildi.

SPOR

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 3. haftasında yarın Ludogorets ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

ERBAA HABER

Erbaa İlçe Müftülüğü “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferansı düzenlendi.

GÜNDEM

Tokat Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Dışişleri Bakanlığı'nca, ABD'de konferansa katılan Türk heyetine yönelik fiziki saldırıda bulunan radikal Ermeni gruplar hakkında hukuki sürecin başlatılacağı söylendi.

ÖZEL HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ile video konferans görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNDEM

Dışişleri Bakanlığı, bu sene 14'üncüsü düzenlenecek Büyükelçiler Konferansı'nın 'Türkiye Yüzyılı'nda Dış Politikamız' teması ile 5-9 Ağustos'ta Ankara'da gerçekleştirileceğini ifade etti.

ERBAA HABER

Erbaa Ahmet Yenihan Kongre ve Kültür merkezinde düzenlenen programın konuğu Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri İhsan Ünlü oldu.

SPOR

Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanş maçında bugün Moldova ekibi Zimbru ile karşı karşıya geliyor.

SPOR

Fenerbahçe, Zimbru deplasmanına çıkıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında evinde Zimbru'yu 5-0 mağlup eden Fenerbahçe, Moldova'ya...