Kırmızı Listede Yer Alan Gece Avcısı Erbaa’da Gündüz Görüntülendi! Kırmızı Listede Yer Alan Gece Avcısı Erbaa’da Gündüz Görüntülendi!

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, saygıdeğer olduğu kadar mesuliyeti de ağır bir mesleği icra eden bütün öğretmenlerimizin bu onur gününü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Toplumların gelişip modern bir hal almasında en büyük paya sahip olan öğretmenlerimiz, eğitim dünyasının vazgeçilmez neferleridir. Onların yetiştireceği nesiller, hiç şüphesiz ki ülkemizin geleceğini şekillendiren kişiler olarak karşımıza çıkacaktır. İşte bu yüzden kutsal bir göreve sahip olan öğretmenlerimiz, bizler içinde son derece önemli ve değerlidir. 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, büyük fedakarlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizi bir cevher gibi işleyen, yetiştiren siz değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, emekli öğretmenlerimize sağlıklı ömürler diliyor, ahirete irtihal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Editör: TE Bilişim