Erbaa Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sadettin Temel ile beraber, Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşanan deprem felaketinin ardından Erbaa’da misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kaymakam Demirayak, depremzede ailelerin her daim yanında olduklarına dile getirerek, “Depremin açtığı yaraları hep birlikte saracağız” dedi.

Tokat'ta Yaşayanlar İçin Emeklilik Konusunda Bilmeniz Gereken 5 Kritik Bilgi Tokat'ta Yaşayanlar İçin Emeklilik Konusunda Bilmeniz Gereken 5 Kritik Bilgi

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ziyarette: “Devlet ve millet olarak her türlü yardımı, desteği vermeye çalıştığımız misafirlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu büyük afette kaybettiklerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Necip milletimizin, alicenap duruşu ile bütün yaraları tek yürek olarak saracağımıza inanıyor, evlerinin kapılarını depremzede kardeşlerimize açan tüm Erbaalılara şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim