Hizmet odaklı olarak üyelerinin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda sanayi kenti olan şehrin de ihtiyaçlarına yönelik hareket ettiklerini ve yön haritalarını buna göre çizdiklerini belirten Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökalp Coşkun, önümüzdeki döneme yönelik ayağı yere basan projeler için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.


ÇÖZÜME YÖNELİK ÖNERİLERİ HER FIRSATTA YETKİLİ MERCİLERE İLETMEK İÇİN ÇABA SARF ETTİK 


Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökalp Coşkun,  Oda üyelerinin sektörel bazda yaşadıkları sorunlar, il ve ilçe bazında genel olarak yaşanan ekonomik problemlerin, üyelerden gelen yazılı ve sözlü talepler de dikkate alınarak çözüme yönelik önerileri her fırsatta yetkili mercilere iletmek için çaba sarf ettiklerini, özellikle pandemi döneminde yaşanan üretim ve kredilendirme sorunları TOBB Ekonomi Şurası başta olmak üzere ikili görüşmelerle devlet adamlarına ilettiklerini anlattı. 
Başkan Coşkun Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaklaşık 9 yıldır temsil noktasında en üst düzey devlet adamları ile istişare ederek, talepte bulunan bir kurum haline geldiğine dikkat çekti. 


KENDİ İÇ DENETİMİNİ KENDİ OTOKONTROL SİSTEMİ İLE SAĞLAYAN BİR YAPIYA BÜRÜNDÜK


Göreve geldiği ilk günden beri Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası’nın içe kapanık halinden uzaklaştırmak ve daha şeffaf, daha güvenilir, daha hesap verebilir bir kurum haline getirmek için kolları sıvadıklarını söyleyen Gökalp Coşkun, hizmet süreçlerini takip eden, aksaklıklara hızlı çözümler üreten ve kendi iç denetimini kendi otokontrol sistemi ile sağlayan bir yapıya büründüklerini aktardı 
ETSO Başkanı Gökalp Coşkun: “2013 yılından bugüne sanayinin gelişmesi, Erbaa yaprağının patentinin alınması, hizmet sektörünün gelişmesi için çalışmalar yaptık. Tüm STK ve siyasi partilerimizle uyum halindeydik. Herkese eşit davranan bir yönetim olmaya gayret ettik. TSO yönetiminin bir ekip çalışması olduğunu, birlik ve beraberlik olduğunda aşılamayacak engel olmadığını sadece Erbaa’ya değil tüm bölgeye gösterdik.  Ekip arkadaşlarımın desteği ile TOBB Yüksek Disiplin Kurulu TOBB Tahkim Kurulu ve TOBB ETU Hastanesinde sizleri temsil ettim. Önümüzdeki dönem Erbaa OSB 2. ve 3. etap çalışmalarında Yeni Nesil Sanayi Sitesi Projesiyle üretim ve istihdamı destekleyip 2023 sonunda 10 bin kişinin istihdamını öngörüyoruz. Ticaret geliştikçe şehir gelişir büyür’’ dedi. 


ERBAA TİCARET VE SANAYİ ODASI İLKELERİNDE TAVİZ VERMEDEN YOLUNA DEVAM EDİYOR


Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası binasında gerçekleşecek olan seçimde ekibiyle yeniden aday olan Başkan Coşkun “Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası şeffaflık, hesap verebilirlik, istişareye açık, iş birliği ve uyum içinde ilkelerinde taviz vermeden yoluna devam ediyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.  Ticaret ve Sanayi odası seçimlerinin tüm üyeler ve Erbaa için hayırlı sonuçlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Coşkun ‘’ Yeni dönem seçimlerinde yeşil Erbaa’yı temsilen yeşil renk oy pusulamızla üyelerimizin desteğine talibiz. 9 yıl boyunca hep bir beraber olduğumuz üyelerimize ve ekip arkadaşlarıma minnettarım’’ ifadelerini kullandı. Seçim sürecinde kendilerine gösterilen yoğun teveccühten dolayı teşekkürlerini ileterek sözlerine son verdi. 

Tokat'ta TCKN 0-1-3-5-7-9 Olanlar Hesapları Kontrol Edin Ödemeler 💰 Yapıldı! Tokat'ta TCKN 0-1-3-5-7-9 Olanlar Hesapları Kontrol Edin Ödemeler 💰 Yapıldı!

Editör: TE Bilişim