Erbaa Belediye Başkan Adayı Melike Tepecik Anıtkabir'i Ziyaret Etti Erbaa Belediye Başkan Adayı Melike Tepecik Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Coşkun ”Erbaa Meslek Yüksekokulumuz 2022/2023 Eğitim-Öğretim dönemine %99 doluluk oranı ile başlamıştır. Yüksekokulumuzu tercih eden öğrencilerimize öncelikle teşekkür ediyorum. Doluluk oranımızdan da görüldüğü üzere Erbaa Meslek Yüksekokulumuz bölgede tercih edilen Üniversite/Yüksekokul olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. 
2016 yılında açmış oluğumuz Özel Güvenlik ve Koruma Programımız 6 yıllık süre içerisinde yüzlerce mezun vermiş ve kamu güvenliğini tamamlayıcı şekilde her sene katkı sağlamaktadır. Mezunlarımızz kamu ve özel sektörde kendi görev alanları ile ilgili birçok yerde çalışmaktadır. Bu sene ilk defa silahlı özel güvenlik öğrencilerimizi mezun edeceğiz. Bugün yapmış olduğumuz çalışma kapsamında Silah Bilgisi dersi ile konusunda uzman hocamız tarafından öğrencilerimizi bu konuda tam kapasite ile donatıyoruz. 
Sizlerin de resimlerini gördüğünüz silah ve teçhizatlar tüm Türkiye'de sadece bizim Yüksekokulumuzda bulunmaktadır. Gerçek silahların ağırlık ve ebat olarak birebir aynısı aırsoft silah dediğimiz silahları ve teçhizatı öğrencilerimizin kullanımına sunan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Bünyamin ŞAHİN hocamıza öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. 
Yüksekokulumuz 8 bölüm ve 9 programla tam kapasite öğrencilerimizi yetiştirmek amacıyla var gücüyle çalışmaktadır. Bizler de özellikle Tokat ilimizdeki öğrencilerimizi okulumuza davet ediyoruz. Yerleşkemizi gezmeleri ve ne tür imkânlardan yararlanacaklarını bizzat görmelerini isteriz. Yüksekokulumuzun tanıtımına gerekli katkıyı sağlamasından dolayı ayrıca Kelkit Gazetesi imtiyaz sahibi Mesut KAYA kardeşime de ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim