Tokat Valiliği tarafından Tokat ve tüm ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinliğe Tokat Valisi Sn. Dr. Ozan Balcı, Milletvekili Sayın Yusuf Beyazıt, İlçe Kaymakamları, il-ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. 
Erbaa Cumhuriyet Meydanında, video konferans ile bağlanarak Randevusuz Aşı Kampanyası etkinliğinde konuşma yapan Tokat Valisi, Pandemi ile mücadelenin en etkin yolu aşı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Tokat’ta aşılama oranının yüzde 69, Kadınıyla erkeğiyle, yaşlısı ve genciyle mücadeleyi devam ettiriyoruz. Aşılama kampanyasına desteğimizi buradan ilan ediyoruz” dedi. 
Düzenlenen program akabinde Randevusuz Aşı Kampanyası etkinliği ile ilgili açıklamada bulunan Kaymakam Mustafa Temiz, şu ifadelere yer verdi: “ vatandaşlarımızın aşıdan çekinmeden, hangi mecradan olursa olsun dezenformasyona itibar etmeden hayatımızın normalleşmesi ve kesintiye uğramadan devam etmesi için aşıların olunması gerekiyor. tüm Erbaalı hemşerilerimize aşılarını olmaya davet ediyorum” dedi.

Tokat'ta Yaşanan Deprem Nedeniyle Ertelenen Ara Sınavlar İçin Yeni Tarihler Belirlendi Tokat'ta Yaşanan Deprem Nedeniyle Ertelenen Ara Sınavlar İçin Yeni Tarihler Belirlendi

Editör: TE Bilişim