Erbaa'da, Devleti son derece üstün bir gayretle temsil eden Kaymakam Demirayak'ın yaptığı çalışmalar takdire şayandır.  

Son yüzyılın en büyük felaketini yaşayan milletimizin böyle bürokratlara ihtiyacı var.

Göreve geldiği ilk günden itibaren halkın içinde olan, kapısının herkese ardına kadar açık olduğunu bildiğimiz Kaymakam Demirayak, yardım toplama merkezinde elinden gelse tüm poşetleri tek tek kontrol edecek, iş ivedi olmasa hepsini tasnif ederek, gönderilecek yardımların en faydalı şekilde kullanılmasını sağlayacak kadar titizlikte çalışmıştır.

Kütüphane Haftasında Kitaplarımızı Birlikte Okuduk Kütüphane Haftasında Kitaplarımızı Birlikte Okuduk

Sadece gelen yardımların değil, nasıl gönderileceğinden, neyle, ne zaman, nereye, hangi araçla gönderileceğine kadar birçok detayı ekibiyle birlikte yaptığı çalışmayla sevk ve organize eden Kaymakam Demirayak, bürokratik kimliğinin ötesine geçerek devletin temsilini en mükemmel şekilde ifa etmiş, bu afet döneminde milletimize hizmetin en güzelini layıkıyla yapmıştır.

Afet Bölgesinden gelenler için komisyon kurmuş ve bizzat kendisi yakından takip etmiştir. İlçemizde Misafir ettiğimiz 1409 depremzede için 384 ev ayarlandı ve eşyasından, gıdasına kadar her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Birçok ilçeye örnek olacak sistem Erbaa'da kuruldu. Bu başarının altında Kaymakam İsmail Altan Demirayak ve ekibi var. 

Editör: TE Bilişim