ERBAA'NIN GURURU GÜLER ZEHRA PELİT AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU! ERBAA'NIN GURURU GÜLER ZEHRA PELİT AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU!

Erbaa Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Servisin de yatan hastalar tedavilerini olmak için giriş katta bulunan Fizik Tedavi Ünitesine gidiyorlardı, bu durumu ortadan kaldırmak amacıyla Fizik Tedavi Servisine yeni bir üniteye kuruldu. Ayaktan hastaların Fizik Tedavileri ise hem gündüz seansları hem de akşam seansları olarak çift vardiya ve tam kapasite olarak devam etmektedir. Yatan hastalar artık Fizik Tedavi Servisinin içerisinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hizmeti almaktadır.
Rehabilitasyon Uzman Doktoru, 1 Fizyoterapist,1 Fizik Tedavi Teknikeri ve servis hemşireleri ile 22 yatak kapasitesiyle hizmet vermektedir.
Erbaa Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Birimi 2 FTR. Uzm. Doktoru, 1 Sorumlu Doktor, 5 Fizyoterapist, 3 Fizik Tedavi Teknikeri ve Hemşireleri ile tam zamanlı olarak çalışmaya devam etmekte, günlük 22 yatan hasta, 250 ayaktan hasta Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon almaktadır. Oluşturulan bu yeni sistemle Fizik Tedavi hastalarının uzun süreli tedavi bekleyişleri ortadan kaldırılmış oldu.

Editör: TE Bilişim