Erbaa’ya gelen AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt esnaf ziyaretine başlamadan önce partililer ve vatandaşla sohbet etti.  Beyazıt partililerle yaptığı konuşmada Erbaa halkının sıkıntılarını ve Ak Parti’den beklentilerini sordu. Beyazıt’a Erbaalı vatandaşların gıda ürünlerinin pahalılığından ve esnafın ulusal marketlerden rahatsız olduğu bilgisi verildi. Sohbetin ardından Beyazıt esnaf ziyaretini gerçekleştirdi.

Beyazıt: “Tokat Havalimanı Yıl Sonuna Kadar Bitecek”

Esnafa Tokat havalimanının yıl sonuna kadar biteceği müjdesini veren Yusuf Beyazıt, Erbaa’nın girişimcileri sayesinde gelişeceğinden bahsetti. Beyazıt esnafla olan konuşmalarında “Niksar-Taşova yolunun gölün etrafını  imar edip alışveriş merkezi haline dönüştürerek değerlendirmek gerekir, Erbaa’nın durumu bunu müsait. Erbaa’da kamu yatırımları ve yerleşim yerlerinde eksiği yok tekstil de markalaşma yolunda ilerleme var.  Erbaa girişimcisiyle level atlayacak ama bu dönemde şanssızlık belediye başkanlığı noktasında oldu, belediye başkanlığı eğer Ak Parti iktidarında devam etmiş olsaydı belediyeninde imkanları da seferber olacaktı. O yatırımlar şuanda devam ediyor ama örneğin  Kanal Tokat’la Eyüp Eroğlu büyük bir fark oluşturdu. Bizim Erbaa’da yapmamız gereken kültür noktasında tarihi yapıları ortaya çıkaracak birşeyler yapmamız lazım” İfadeleri yer aldı.

'Sessiz Çığlık' Yürüyüşüne Saatler Kaldı 'Sessiz Çığlık' Yürüyüşüne Saatler Kaldı

Esnafı ziyaret eden Yusuf Beyazıt’a vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Esnafın yanından ayrılan Milletvekilini tanıyan yoldan geçen bir vatandaş Beyazıt’a “Babam rahatsızdı, rahatsızlığında siz yanımızdaydınız,  teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun” dedi.  Esnafla görüşen Beyazıt esnafın istek ve şikayetlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletmek üzere sordu. Esnafın genel hatlarıyla Beyazıt’tan isteklerinin başında Erbaa’ya daha sık gelmesi olduğu iletildi, vatandaşın alım gücünün az olduğunu ve bunun çözülmesi talebi oldu. Esnafın şikayetlerinde ise doların yüksek oluşu ve alım gücünün zorlaşması hususları yer aldı.

Editör: TE Bilişim