'' Özel Eğitim Uygulama Okulunun Beşincisi Erbaa'mızda'' 

Milletvekili Arslan ilk ziyaretini Özel Eğitim Uygulama Okulu oldu. Milletvekili Arslan Özel eğitim uygulama okulunda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; ''Erbaa I., II., III. Kademe Özel Eğitim Uygulama Okulumuzdayız. Bu sene eğitim öğretim senesinde yeni açıldı. 113 Öğrencimiz burada eğitim öğretim alıyor,43 öğretmenimiz, öğrencilerimize eğitim veriyor. Çok güzel bir okul I., II., III. Kademede öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayan okulumuz, eğitim, spor, dinlenme, konferans salonları, uygulama evi, halı saha, hayvan yetiştirme alanları ile özel evlatlarımızın gelişimine büyük katkı sağlıyor.

Seçim Sevincine Gölge Düşmesin Seçim Sevincine Gölge Düşmesin

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tensipleri ile yapılan okulumuzda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

''Erbaa Çiçek Seralarımız Yükseliyor''

Çiçek Sera alanı gezen Milletvekili Arslan burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Erbaa'da çiçek seralarımız yükselmeye başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından aldığımız 1000 dönüm arazi üzerinde 98 parselle inşaatlarımız hızla yükseliyor. Toplam proje bedelimiz 206 Milyon Lira bunun %65'ni TKDK'dan hibe olarak alıyoruz. Buna ilave olaraktan da %18 KDV iadesi var. Yatırımcılarımıza burada sera yapan çiftçilerimize %83 oranında bir devlet destek söz konusu, yaklaşık 500 kişi burada istihdam edilecek. Türkiye'de marka olan Erbaa Çiçeği inşallah bundan sonra Avrupa'ya ihraç edilecek. Erbaalı kesme çiçek üreticilerimiz Türkiye'nin her yerinde büyük yatırım yaptılar bir marka haline geldiler. Bu tesislerin hizmete girmesiyle birlikte Erbaa bölgesinde çiçek seralarımızın alanı 1000 dönümü geçmiş olacak. İlk yıldan itibaren de yaklaşık 150 Milyon lira bir girdimiz olacak, ilerleyen yıllarda artarak devam edecek. Memleketimiz için çok büyük yatırım hayırlı olsun ''dedi.

Milletvekili Arslan daha sonra esnaf ve üye ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Arslan'dan Erbaa Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret

Milletvekili Mustafa Arslan'ın son durağı Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Geçtiğimiz günlerde seçimli genel kurul yaparak tekrar seçilen Erbaa TSO Başkanı Gökalp Coşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Editör: TE Bilişim