Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (28.03.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (28.03.2024) Nöbetçi Eczaneler

Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu başkanı, Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak başkanlığında yapılan toplantıya,  İl Genel Meclis Üyeleri Ali Arslan, Mesut Er, Ticaret ve Sanayi Odası temsilcisi Selçuk Barsbay, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Pelin Bostancı ve Personel Nilgül Kaya Arslan katıldı.

Toplantıda; Toprak Sanayi Alanı olarak ayrılan alanının,  karma sanayi alanına dâhil edilmesi,  OSB için Cami ve İdari Binaya ait projelendirme çalışmasının yapılması elektrik, kanalizasyon altyapı çalışmaları yapılarak verilen hizmetlerin sorunsuz hale getirilmesi, OSB içerisindeki güvenlik hizmetlerinin artırılması ve sokak aydınlatmalarının çoğaltılması ile ilgili konular görüşüldü. Erbaa ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan yeni firma talepleri değerlendirilmeye alındı.  Kaymakam İsmail Altan Demirayak, OSB’nin ve yatırımcıların ihtiyaçlarına göre planlamalar ve iyileştirmeler konusunda bu tür uygulamaları yapmaya devam edeceğiz dedi.

Editör: TE Bilişim